Tre tips för ett skönare badrum

Det är härligt att vakna upp på morgonen och börja dagen i ett snyggt och fräscht badrum. Här kommer tre tips för ett skönare badrum.

1# Belysningen

Belysningen i ett badrum är väldigt viktig. Nya badrumslampor kan göra att ett lite tråkigare badrum får mer liv. Det passar också att ha flera olika slags lampor i ett badrum, så att du både kan välja skön dimmerbelysning när du badar i badkaret, samtidigt som du har god belysning när du ska ta ut en sticka ur fingret. Du hitta dina badrumslampor hos Buildor.

2# Ljust och rymligt

Ju mindre badrum du har, desto ljusare väggar och golv bör du satsa på. Ljusa badrum ger alltid en fräsch känsla och är lättare att dekorera. Om du skapar ett annorlunda badrum med speciella mosaikplattor i starka färger kommer du troligtvis att bli less på det efter ett par år. Då kan det vara klokare att ha ljusa väggar och golv, men dekorera i starkare färger för att ge liv. Fönster och flera speglar gör också stor skillnad för att göra rummet ljust och luftigt.

3# Ta ut svängarna

Visst är det snyggt med ett vitt helkaklat badrum som ser ut som ett hotellrum eller taget från ett inredningsmagasin, men det är samtidigt lite tråkigt. Våga ta ut svängarna och ge rummet en lyxigare känsla. Sätt upp en stor lampa eller kristallkrona i taket i badrummet, och hela ditt hem har fått mer personlighet. Det är sådant som gästerna kommer att komma ihåg. Sätt upp snygga tavlor på väggarna och ställ in en stor vas med högt vassgräs. Om du får plats kan du också ställa in en fåtölj. En fåtölj är perfekt när du ska fixa fötterna eller om du har ett mindre barn som vill sitta i badkaret under en längre tid. En snygg fåtölj med tillhörande litet kaffebord, så kommer badrummet bli ett riktigt escape room!

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

frontpage